Arestat pentru comiterea a 9 infracțiuni la regimul rutier

 Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Moțăței, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de  conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și refuzul  de recoltare de probe biologice.


Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c.,tânărul în cauză ar fi condus pe DN 56, pe raza comunei Maglavit, un autoturism, neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de  3 septembrie a.c., tânărul a fost depistat de polițiști din Postului de Poliție Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, pe raza comunei Moțăței, deși nu deținea permis de conducere, refuzând, totodată, recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, la data de 2 decembrie 2020, tânărul ar fi condus un autoturism pe raza comunei Unirea, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la data de 8 decembrie 2019, a fost depistat de polițiști pe raza comunei  Moțăței, conducând un autoturism, desi nu deținea permis și având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

 În urma probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Azi, tânărul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. 

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.