Advertisement

Arestat pentru comiterea a 9 infracțiuni la regimul rutier

Gigel Ciobanu
vineri, octombrie 08, 2021 | 20:24 Last Updated 2021-10-08T17:24:32Z

 Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Moțăței, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de  conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și refuzul  de recoltare de probe biologice.


Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c.,tânărul în cauză ar fi condus pe DN 56, pe raza comunei Maglavit, un autoturism, neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de  3 septembrie a.c., tânărul a fost depistat de polițiști din Postului de Poliție Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, pe raza comunei Moțăței, deși nu deținea permis de conducere, refuzând, totodată, recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, la data de 2 decembrie 2020, tânărul ar fi condus un autoturism pe raza comunei Unirea, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la data de 8 decembrie 2019, a fost depistat de polițiști pe raza comunei  Moțăței, conducând un autoturism, desi nu deținea permis și având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

 În urma probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Azi, tânărul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. 

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Arestat pentru comiterea a 9 infracțiuni la regimul rutier

Trending Now

Advertisement