Arestat pentru comiterea a 9 infracțiuni la regimul rutier

 Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Moțăței, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de  conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și refuzul  de recoltare de probe biologice.


Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c.,tânărul în cauză ar fi condus pe DN 56, pe raza comunei Maglavit, un autoturism, neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de  3 septembrie a.c., tânărul a fost depistat de polițiști din Postului de Poliție Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, pe raza comunei Moțăței, deși nu deținea permis de conducere, refuzând, totodată, recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, la data de 2 decembrie 2020, tânărul ar fi condus un autoturism pe raza comunei Unirea, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la data de 8 decembrie 2019, a fost depistat de polițiști pe raza comunei  Moțăței, conducând un autoturism, desi nu deținea permis și având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

 În urma probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Azi, tânărul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. 

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.