Accident cu două victime la Ciupercenii Noi

 

Ciupercenii Noi

Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accient rutier produs, duminică dimineață, în localitatea doljeană Ciupercenii Noi. În accident a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un copac.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Ciupercenii Noi a avut loc un accident rutier.

Ciupercenii Noi

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Calafat, pe strada Desei din Ciupercenii Noi, din direcția Desa către Ciupercenii Noi, ar fi părăsit partea carosabilă, lovind un copac.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt tânăr de 22 de ani, din Ciupercenii Noi, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ciupercenii Noi

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.


sursa: romania24.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.