Advertisement

2 Persoane reținute de polițiști pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată

Gigel Ciobanu
miercuri, decembrie 08, 2021 | 18:58 Last Updated 2021-12-08T16:58:43Z

 

2 Persoane reținute de polițiști pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani și un adolescent de 16 ani, ambii din comuna Unirea, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările desfăţurate de poliţişti în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a reieşit că în noaptea de 6/7 decembrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 32 de ani, din Unirea, de unde ar fi sustras un televizor şi totodată ar fi agresat-o pe mama bărbatului, o femeie de 67 de ani, care se afla în locuință la momentul respectiv.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate, Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Poliției Municipiului Calafat cele două persoane au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, cei în cauză au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată,  fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • 2 Persoane reținute de polițiști pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată

Trending Now

Advertisement