Advertisement

Peste 200 de articole vestimentare contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, decembrie 20, 2021 | 18:40 Last Updated 2021-12-20T16:40:48Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, mai mulți saci voluminoși care conțineau 216 articole vestimentare, inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Peste 200 de articole vestimentare contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 17.12.2021, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, conducând un microbuz, un cetățean belgian, în vârstă de 29 de ani.

Peste 200 de articole vestimentare contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

În urma verificărilor efectuate în comun cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Calafat, au fost descoperiți mai mulți saci de plastic care conțineau peste 200 de articole vestimentare. Acestea  purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

 În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau șoferului microbuzului.

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 41.850 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către  reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Peste 200 de articole vestimentare contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement