Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

 Peste 200 perechi de pantofi sport au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat, întrucât prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile au fost descoperite într-un microbuz, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani.

Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

În cursul acestei nopți, în jurul orei 02.30, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Calafat au efectuat, pe sensul de intrare în țară, un control specific asupra unui microbuz, care transporta diverse bunuri.

Cu această ocazie, colegii noștri împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Calafat au descoperit, printre marfa transportată, 12 cutii în care se aflau mai multe perechi de pantofi sport și 6 cutii ce conțin ambalajele pentru acești pantofi. Acestea conţineau 230 perechi de pantofi sport care purtau însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, șoferul microbuzului, un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani, a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru bunurile sus-menționate.

Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

Bunurile, în valoare de aproximativ 46.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul bulgar, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.


Sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.