Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Peste 200 perechi de pantofi sport au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat, întrucât prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile au fost descoperite într-un microbuz, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani.

Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

În cursul acestei nopți, în jurul orei 02.30, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Calafat au efectuat, pe sensul de intrare în țară, un control specific asupra unui microbuz, care transporta diverse bunuri.

Cu această ocazie, colegii noștri împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Calafat au descoperit, printre marfa transportată, 12 cutii în care se aflau mai multe perechi de pantofi sport și 6 cutii ce conțin ambalajele pentru acești pantofi. Acestea conţineau 230 perechi de pantofi sport care purtau însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, șoferul microbuzului, un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani, a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru bunurile sus-menționate.

Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un microbuz, la P.T.F. Calafat

Bunurile, în valoare de aproximativ 46.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul bulgar, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.


Sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.