511 articole pirotehnice descoperite la P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 511 materiale pirotehnice, în valoare de 1.500 lei, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară, fără a deține autorizațiile necesare.

511 articole pirotehnice descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 18.12.2021, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 52 de ani, aflat la volanul unui autocamion. Șoferul transporta diverse bunuri, pe ruta Bulgaria-Austria.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice, în cantitate totală de 511 astfel de materiale.

Persoana în cauză a declarat că bunurile îi aparțin și că nu avea cunoștință de obligativitatea deţinerii autorizațiilor necesare pentru acestea.

Șoferul este în prezent cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 lit. a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive  și contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art 271 din Legea 86/2006.

Bunurile sus-menționate, în valoare de 1.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.