511 articole pirotehnice descoperite la P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 511 materiale pirotehnice, în valoare de 1.500 lei, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară, fără a deține autorizațiile necesare.

511 articole pirotehnice descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 18.12.2021, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 52 de ani, aflat la volanul unui autocamion. Șoferul transporta diverse bunuri, pe ruta Bulgaria-Austria.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice, în cantitate totală de 511 astfel de materiale.

Persoana în cauză a declarat că bunurile îi aparțin și că nu avea cunoștință de obligativitatea deţinerii autorizațiilor necesare pentru acestea.

Șoferul este în prezent cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 lit. a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive  și contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art 271 din Legea 86/2006.

Bunurile sus-menționate, în valoare de 1.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.