Advertisement

Sute de pachete cu țigări, ascunse în bagaje, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, decembrie 20, 2021 | 18:51 Last Updated 2021-12-20T16:51:03Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 334 de pachete cu țigări ce aveau aplicate marcaje fiscale de Bulgaria. Țigările se aflau ascunse în genți de voiaj care aparțineau șoferului mijlocului de transport.

Sute de pachete cu țigări, ascunse în bagaje, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 19.12.2021, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 58 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.Șoferul transporta diverse bunuri pe ruta Bulgaria-Belgia.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit, ascunse și nedeclarate, disimulate în genți de voiaj, 334 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal specific Republicii Bulgaria. 

Cu privire la acest aspect, șoferul microbuzului nu a putut prezenta documente de proveniență pentru cantitatea de țigări sus-menționată.

Cele 334 de pachete cu țigări, estimate la o valoare de 6.680 lei, au fost ridicate de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar șoferul a fost sancționat contravențional, pentru faptele prevăzute de art. 414 și art. 449 din legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Sute de pachete cu țigări, ascunse în bagaje, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement