Sute de pachete cu țigări, ascunse în bagaje, descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 334 de pachete cu țigări ce aveau aplicate marcaje fiscale de Bulgaria. Țigările se aflau ascunse în genți de voiaj care aparțineau șoferului mijlocului de transport.

Sute de pachete cu țigări, ascunse în bagaje, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 19.12.2021, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 58 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.Șoferul transporta diverse bunuri pe ruta Bulgaria-Belgia.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit, ascunse și nedeclarate, disimulate în genți de voiaj, 334 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal specific Republicii Bulgaria. 

Cu privire la acest aspect, șoferul microbuzului nu a putut prezenta documente de proveniență pentru cantitatea de țigări sus-menționată.

Cele 334 de pachete cu țigări, estimate la o valoare de 6.680 lei, au fost ridicate de către reprezentanții Biroului Vamal Calafat, iar șoferul a fost sancționat contravențional, pentru faptele prevăzute de art. 414 și art. 449 din legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.