Prin PTF Calafat au ieşit din ţară de 3 ori mai multe persoane decât au intra

 În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria, prin PTF Calafat, au ieşit din ţară de 3 ori mai multe persoane decât au intrat, iar timpul de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră este de 20 de minute, pe ambele sensuri de deplasare pentru autoturisme şi pentru camioane pe sensul de intrare, şi de circa 4 ore pentru camioane pe sensul de ieşire, potrivit Agerpres.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria, prin PTF Calafat, au ieşit din ţară de 3 ori mai multe persoane decât au intrat, iar timpul de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră este de 20 de minute, pe ambele sensuri de deplasare pentru autoturisme şi pentru camioane pe sensul de intrare, şi de circa 4 ore pentru camioane pe sensul de ieşire, potrivit Agerpres.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, Giulia Băzăvan, au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Calafat, pe sensul de intrare în ţară, pentru 734 camioane, 111 autoturisme şi 1.552 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.024 de camioane, 562 de autoturisme şi 4.487 de persoane.  "Controlul se efectuează în prezent pe câte o arteră de circulaţie, destinată turismelor, atât pe sensul de ieşire din ţară, cât şi pe sensul de intrare, şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute pe ambele sensuri de deplasare. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Calafat se desfăşoară pe câte 4 artere de circulaţie pe ambele sensuri de deplasare. Înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute pe sensul de intrare în ţară, respectiv 240 de minute pe sensul de ieşire din ţară. Aceşti timpi de aşteptare înregistraţi se datorează numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit", a declarat, pentru AGERPRES, Giulia Băzăvan.  Potrivit sursei citate, pe ambele sensuri de deplasare, înainte de controlul de frontieră îşi desfăşoară activitatea Agenţiei de Control şi Încasare Calafat din cadrul CNAIR, unde sunt folosite câte două artere de circulaţie pentru cântărirea autocamioanelor, aspect care îngreunează, de asemenea, fluidizarea traficului rutier pentru automarfare.  Prin PTF Bechet, numărul persoanelor care au ieşit din ţară în ultimele 24 de ore a fost dublu faţă de numărul celor care au intrat. Astfel, pe sensul de intrare în ţară, au fost efectuate formalităţile la frontieră pentru 80 de mijloace de transport (autoturisme şi camioane) şi 120 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 180 de mijloace de transport (autoturisme şi camioane) şi 244 de persoane. Controlul atât pentru autoturisme cât şi pentru autocamioane se efectuează pe câte o arteră de circulaţie, pentru ambele sensuri de deplasare şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 10 de minute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, Giulia Băzăvan, au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Calafat, pe sensul de intrare în ţară, pentru 734 camioane, 111 autoturisme şi 1.552 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.024 de camioane, 562 de autoturisme şi 4.487 de persoane.

"Controlul se efectuează în prezent pe câte o arteră de circulaţie, destinată turismelor, atât pe sensul de ieşire din ţară, cât şi pe sensul de intrare, şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute pe ambele sensuri de deplasare. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Calafat se desfăşoară pe câte 4 artere de circulaţie pe ambele sensuri de deplasare. Înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute pe sensul de intrare în ţară, respectiv 240 de minute pe sensul de ieşire din ţară. Aceşti timpi de aşteptare înregistraţi se datorează numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit", a declarat, pentru AGERPRES, Giulia Băzăvan.

Potrivit sursei citate, pe ambele sensuri de deplasare, înainte de controlul de frontieră îşi desfăşoară activitatea Agenţiei de Control şi Încasare Calafat din cadrul CNAIR, unde sunt folosite câte două artere de circulaţie pentru cântărirea autocamioanelor, aspect care îngreunează, de asemenea, fluidizarea traficului rutier pentru automarfare.

Prin PTF Bechet, numărul persoanelor care au ieşit din ţară în ultimele 24 de ore a fost dublu faţă de numărul celor care au intrat. Astfel, pe sensul de intrare în ţară, au fost efectuate formalităţile la frontieră pentru 80 de mijloace de transport (autoturisme şi camioane) şi 120 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 180 de mijloace de transport (autoturisme şi camioane) şi 244 de persoane. Controlul atât pentru autoturisme cât şi pentru autocamioane se efectuează pe câte o arteră de circulaţie, pentru ambele sensuri de deplasare şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 10 de minute.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.