Patru cetățeni turci au plătit unui conațional, câte 500 de euro fiecare, pentru a ajunge în Germania

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, patru cetățeni turci care au încercat să se sustragă controlului de frontieră, fiind observați în timp ce se deplasau pe jos, printre benzile rutiere, dinspre Bulgaria spre România. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Patru cetățeni turci au plătit unui conațional, câte 500 de euro fiecare, pentru a ajunge în Germania

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, polițistul de frontieră planificat în serviciu pentru desfăşurarea de activităţi privind controlul documentelor, pe sensul de ieșire din țară, a observat patru persoane de sex masculin, care se deplasau printre benzile rutiere, dinspre Bulgaria spre România, cu intenția de a evita controlul de frontieră.

Persoanele în cauză au fost interceptate și legitimate de către polițiștii de frontieră, în apropierea tonetelor de control.

Astfel, s-a stabilit faptul că cei patru bărbați sunt cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani și intenționau prin acțiunea ilegală de trecere a frontierei de stat să intre în România, iar ulterior să ajungă în Germania.

Persoanele în cauză au declarat autorităților faptul că au călătorit ascunși într-un autocamion, din Turcia până în Bulgaria, beneficiind de sprijinul șoferului mijlocului de transport, căruia i-au plătit fiecare câte 500 de euro.

Totodată, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au identificat mijlocul de transport folosit pentru călătoria ilegală, precum și pe șoferul acestuia, un cetățean turc, în vârstă de 49 de ani.

Având în vedere aspectele constatate, cei patru cetățeni turci, șoferul precum și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.