Advertisement

Cetățeni sirieni ascunși pe șasiul unui autocamion

Gigel Ciobanu
marți, aprilie 05, 2022 | 12:08 Last Updated 2022-04-05T09:10:37Z

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, doi cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși pe șasiul unui autocamion. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.În ziua de 05.04.2022, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, la volanul unui autocamion. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, legume pe ruta Turcia – Germania.


Cetățeni sirieni ascunși pe șasiul unui autocamion

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit ascunse, pe șasiul autocamionului, două persoane.

La cercetări, polițiștii au stabilit că aceștia sunt cetățeni sirieni, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani.

Cei doi străini nu dețineau documente de identitate asupra lor și au declarat că intenționau astfel să ajungă ilegal în Austria.

Cetățeni sirieni ascunși pe șasiul unui autocamion

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, sirienii, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetățeni sirieni ascunși pe șasiul unui autocamion

Trending Now

Advertisement