Advertisement

Bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținut de polițiști

Gigel Ciobanu
miercuri, mai 25, 2022 | 13:18 Last Updated 2022-05-25T10:18:37Z

 La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținut de polițiști

În dimineaţa zilei de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de o femeie de 74 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 04/05 mai a.c., persoane necunoscute, i-ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o anexă gospodărească, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 24 mai bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținut de polițiști

Trending Now

Advertisement