Advertisement

O tânără din Cetate a ajuns la spital

Gigel Ciobanu
marți, mai 24, 2022 | 19:43 Last Updated 2022-05-24T16:43:31Z

 Două mașini au fost implicate într-un accident, marți dimineața, pe Calea București. După ce cele două mașini s-au ciocnit, o fată a fost rănită, apoi transportată la spital. Unul dintre autoturismele implicate s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat chiar în intersecția care face legătura dintre Mall și Sucpi.

O tânără din Cetate a ajuns la spital

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova și un tânăr de 29 de ani din comuna Coșoveni.

„În urma evenimentului rutier, o tânără de 24 de ani, din comuna Cetate, pasageră în unul dintre autoturisme, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează IPJ Dolj.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • O tânără din Cetate a ajuns la spital

Trending Now

Advertisement