Advertisement

La 74 de ani, s-a urcat băut la volan și a făcut accident în apropierea localității Maglavit

Gigel Ciobanu
luni, iunie 06, 2022 | 16:06 Last Updated 2022-06-06T13:06:29Z

 Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din localitatea Moțăței, județul Dolj, este cercetat de poliţişti pentru vătătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta s-a urcat băut la volan și a făcut accident. 

La 74 de ani, s-a urcat băut la volan și a făcut accident în apropierea localității Maglavit

Potrivit IPJ Dolj, ieri, în apropierea localității Maglavit a avut loc un accident de circulație.

Bărbatul a pierdut controlul volanului, băut fiind, și a ajuns cu mașina într-un șanț.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Moțăței, pe DN 56 A, din direcția Calafat – Craiova, a părăsit partea carosabilă, întrând într-un şanţ de colectare a apelor pluviale. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • La 74 de ani, s-a urcat băut la volan și a făcut accident în apropierea localității Maglavit

Trending Now

Advertisement