Substanţe dopante cu grad de mare risc, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni, în cabina unui autocamion

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a  Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, un colet ce conţinea mai multe cutii cu substanţe dopante, cu grad de mare risc.

Substanţe dopante cu grad de mare risc, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni, în cabina unui autocamion

În data de 23.05.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 49 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile din Turcia pentru o societate din Belgia.

În urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în cabina autocamionului, un colet ce conţinea mai multe cutii cu substanţe dopante.

Procedând la inventarierea acestora, a rezultat cantitatea de 160 de pastile şi 260 de fiole, medicamente care se află pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc şi care ar fi valorat aproximativ 4.300 de lei, dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere sau scoatere din ţară, precum şi importul sau exportul de substanţe dopante cu grad de mare risc fără a deţine autorizaţie emisă de autorităţile competente, la finalizare, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, iar medicamentele au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.