Advertisement

A condus băut şi a făcut accident în localitatea Desa

Gigel Ciobanu
duminică, iunie 12, 2022 | 22:46 Last Updated 2022-06-12T19:52:22Z

 Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, a ajuns la spital, sâmbătă, după ce băut fiind, s-a urcat la volanul maşinii şi a făcut accident.

A condus băut şi a făcut accident

Tânărul a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un monument dintr-o intersecţie din localitate.

„La data de 11 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Desa, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 27 ani, din comuna Ciupercenii Noi, pe strada Principală, din comuna Desa, din direcția Desa către Ciupercenii Noi, a lovit un monument pasat în centrul unei intersecții din localitate“, potrivit IPJ Dolj.

Aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient și cooperant.

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • A condus băut şi a făcut accident în localitatea Desa

Trending Now

Advertisement