Autoturism căutat de autoritățile din Franța, descoperit la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism semnalat de autorităţile franceze ca fiind furat.

Autoturism căutat de autoritățile din Franța, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 14.06.2022, în jurul orei 19.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean grec, în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Smart Fortwo, an de fabricație 2014.       

Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că autoturismul se află în atenția autorităților franceze, vehiculul figurând ca fiind semnalat furat.

Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că a achizitionat acel autoturism de la o cunoștință, cu intenția de a-l duce pe teritoriul Greciei, dar nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 43.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire” la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.