Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Franța, descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
miercuri, iunie 15, 2022 | 18:05 Last Updated 2022-06-15T15:05:39Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism semnalat de autorităţile franceze ca fiind furat.

Autoturism căutat de autoritățile din Franța, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 14.06.2022, în jurul orei 19.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean grec, în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Smart Fortwo, an de fabricație 2014.       

Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că autoturismul se află în atenția autorităților franceze, vehiculul figurând ca fiind semnalat furat.

Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că a achizitionat acel autoturism de la o cunoștință, cu intenția de a-l duce pe teritoriul Greciei, dar nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 43.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire” la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Franța, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement