Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat  au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Germania.

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 12.06.2022, în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o platformă pe care se aflau două autoturisme, marca Audi.

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că unul dintre cele două autoturisme, marca Audi, model A8, an de fabricație 2014, se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoturismului a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.