Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
marți, iunie 14, 2022 | 11:14 Last Updated 2022-06-14T08:14:50Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat  au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Germania.

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 12.06.2022, în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o platformă pe care se aflau două autoturisme, marca Audi.

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că unul dintre cele două autoturisme, marca Audi, model A8, an de fabricație 2014, se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoturismului a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement