Advertisement

Fals privind identitate, descoperit în P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, august 01, 2022 | 15:08 Last Updated 2022-08-01T12:08:55Z

 Poliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat un cetățean turc, care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare.  

Fals privind identitate, descoperit în P.T.F. Calafat

În data de 30.07.2022, în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, conducând un microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 47 de ani. Acesta era însoțit de o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate specifică Bulgaria.

Cu ocazia studierii documentului prezentat, colegii noştri au stabilit că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals total. 

În urma efectuării controlului amănunțit, a mai fost descoperit un pașaport specific autorităților din Bulgaria, fals total dar și un permis de conducere autentic și o carte de identitate autentică, eliberată de autoritățile din Turcia din care reiese identitatea reală a persoanei.

 Astfel, polițiștii de frontieră doljeni au stabilit că pasagerul este de fapt cetățean turc, în vârstă de 43 de ani.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Fals privind identitate, descoperit în P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement