Cetățeni sirieni ascunşi pe șasiul unui autocamion în PTF Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, doi cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși pe șasiul unui camion. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetățeni sirieni ascunşi pe șasiul unui autocamion în PTF Calafat

În ziua de 21.09.2022, în jurul orei 09.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, care conducea un autocamion. Acesta transporta articole vestimentare, conform documentelor prezentate, pe ruta Turcia – Letonia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat, pe șasiul semiremorcii, două persoane de sex masculin.

A fost efectuat controlul specific fiind astfel descoperite documente temporare pentru solicitanți de azil emise de autoritățile din Bulgaria, din care reiese că sunt cetățeni sirieni.

Cetățeni sirieni ascunşi pe șasiul unui autocamion în PTF Calafat

În cadrul cercetărilor, aceştia au declarat că s-au urcat pe șasiul mijlocului de transport,  într-o parcare din proximitatea orașului Vidin, de pe teritoriul Bulgariei, fără sprijinul șoferului, cu intenția de a ajunge în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.