Advertisement

„Dolju-n bucate“ din nou la Calafat, în Festivalul „Roadele toamnei“

Gigel Ciobanu
miercuri, septembrie 28, 2022 | 08:06 Last Updated 2022-09-28T05:06:24Z

 Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj se alătură din nou Casei de Cultură a Municipiului Calafat pentru deja tradiționalul moment „Dolju-n bucate“, în cadrul Festivalului „Roadele toamnei“, joi, 29 septembrie 2022, ora 13:30.

„Dolju-n bucate“ din nou la Calafat

S-au implicat în organizarea evenimentului care pune în valoare gustoasele și specialele preparate tradiționale specifice județului Dolj și regiunii Oltenia: Casa de Cultură a Municipiului Calafat, Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ Calafat (prof. coord.: Adriana Mirica, Ronița Friptu) și Școala Gimnazială Ghidici (dir. Mihaela Nacu).

Și de această dată implicarea în proiectul „Dolju-n bucate“ este benevolă și reflectă bucuria locuitorilor Doljului de a-și promova identitatea locală.

„Dolju-n bucate“ este un proiect iniţiat în anul 2014, de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, ca o călătorie prin viaţa satului tradiţional și un bun prilej pentru a stabili o trainică legătură culturală între comunităţile rurale şi de a promova valorile tradiţionale ale judeţului.

Festivalul „Roadele toamnei“ la Calafat se va desfășura în perioada 29 septembrie – 02 octombrie 2022.   

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • „Dolju-n bucate“ din nou la Calafat, în Festivalul „Roadele toamnei“

Trending Now

Advertisement