Tânăr din Calafat, reținut după ce a fost prins băut și fără permis la volanul mașinii

 


Polițiști din cadrul Secţiei 4 Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Calafat, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ieri, la ora 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolavei, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar în urma testării cu apartul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.