20 de cetățeni sirieni depistati de polițiștii de frontieră doljeni

 Poliţiştii de frontieră doljeni din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere al S.T.P.F. Dolj au depistat un microbuz în care se aflau 20 cetățeni sirieni.

20 de cetățeni sirieni depistati de polițiștii de frontieră doljeni

În data de 11.04.2023, în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră din cadrul B.P.C.M.I.I.T. al S.T.P.F. Dolj au organizat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, ocazie cu care pe raza localității Hunia, județul Dolj, au efectuat semnale pentru oprirea unui microbuz.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, întorcând autovehiculul în direcția opusă sensului de deplasare, sen în care colegii noștri au pornit la urmărirea acestuia.

Ulterior, șoferul a oprit autovehiculul pe partea carosabilă, în zona localității Golenți, iar polițiștii au procedat la verificarea mijlocului de transport.

Astfel,în compartimentul marfă au fost descoperite ascunse 20 persoane. Acestea nu posedau documente de identitate și au declarat că sunt cetățeni sirieni. Persoanele în cauză  au fost conduse la sediul S.T.P.F. Dolj, iar cadrul cercetărilor polițiștii de frontieră au stabilit că au trecut ilegal frontiera din Bulgaria.

20 de cetățeni sirieni depistati de polițiștii de frontieră doljeni

Conform protocolului româno – bulgar cetățenii sirieni au fost preluați de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. Totodată, in cauză se derulează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, respectiv trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar microbuzul în care  se aflau migranții a fost indisponibilizat la sediul unității.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.