Cetățean sirian ascuns în cabina unui autocamion, depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în cabina  unui autocamion,  în locul de odihnă al șoferului, pe patul pliant. Acesta, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetățean sirian ascuns în cabina unui autocamion, depistat în P.T.F. Calafat

În data de 14.04.2023, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, care se afla la volanul unui autocamion care transporta obiecte de mobilier pe ruta Turcia – Germania.

Cu ocazia efectuării controlului asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat în cabina autocamionului, în locul de odihnă al șoferului, pe patul pliant, o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, persoana a declarat că este cetățean sirian și s-a urcat în autocamion în urmă cu câteva zile în timp ce se afla într-o parcare din localitatea Sofia, Bulgaria, solicitându-i șoferului să îl transporte până în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățeanului sirian și a șoferului autocamionului, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză și autocamionul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.