Cetățean sirian ascuns în cabina unui autocamion, depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în cabina  unui autocamion,  în locul de odihnă al șoferului, pe patul pliant. Acesta, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetățean sirian ascuns în cabina unui autocamion, depistat în P.T.F. Calafat

În data de 14.04.2023, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, care se afla la volanul unui autocamion care transporta obiecte de mobilier pe ruta Turcia – Germania.

Cu ocazia efectuării controlului asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat în cabina autocamionului, în locul de odihnă al șoferului, pe patul pliant, o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, persoana a declarat că este cetățean sirian și s-a urcat în autocamion în urmă cu câteva zile în timp ce se afla într-o parcare din localitatea Sofia, Bulgaria, solicitându-i șoferului să îl transporte până în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățeanului sirian și a șoferului autocamionului, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză și autocamionul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.