Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare

 Un tânăr de 20 ani a fost rănit, după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Desa și Poiana Mare. Tânărul era beat și nici nu avea permis de conducere.

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare


„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 20 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.”-IPJ Dolj

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.