Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare

 Un tânăr de 20 ani a fost rănit, după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Desa și Poiana Mare. Tânărul era beat și nici nu avea permis de conducere.

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare


„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 20 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 553, între localitățile Desa și Poiana Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.”-IPJ Dolj

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.