Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului

 În data de, 09 aprilie a.c., ora 17.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, din comuna Poiana Mare.Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.