Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului

 În data de, 09 aprilie a.c., ora 17.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, din comuna Poiana Mare.Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.