Un bărbat din localitatea Maglavit, le-a dat polițiștilor o asigurare falsă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Un doljean le-a dat polițiștilor mehedințeni, care îl opriseră pentru control, o poliță RCA falsă. În plus, mașina pe care o conducea avea ITP expirat. I s-a făcut dosar penal.

Un bărbat din localitatea Maglavit, le-a dat polițiștilor o asigurare falsă


„La data de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat din localitatea Maglavit, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, având inspecția tehnică periodică falsă.Totodată, bărbatul a prezentat o poliță RCA falsă. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals, fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.”-IPJ Mehedinți

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.