100.000 de țigarete ascunse și nedeclarate, descoperite într-un microbuz în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma controlului de frontieră efectuat asupra unui microbuz înmatriculat în Germania, cantitatea de 100.000 de țigarete, ascunse în cutii, printre bunurile transportate.

100.000 de țigarete ascunse și nedeclarate, descoperite într-un microbuz în P.T.F. Calafat

La data de 14.06.2023, în jurul orei 19.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Germania, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani, care transporta diverse bunuri.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, printre bunurile transportate, mai multe cutii de carton ce conțin pachete de țigări de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal turcesc.

100.000 de țigarete ascunse și nedeclarate, descoperite într-un microbuz în P.T.F. Calafat

În urma inventarierii produselor descoperite, a rezultat cantitatea de 100.000 de țigarete (5.000 pachete), nedeclarate, care aparțineau șoferului, dar nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective.

În cauză, șoferului i-a fost întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 115.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.