Cetățean irakian depistat cu permis de ședere fals

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar, un permis de ședere  fals.

Cetățean irakian depistat cu permis de ședere fals

La data de 10.06.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în țară un cetățean irakian, în vârstă de 25 de ani, călătorind ca pasager într-un autocar ce aparține unei firme de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta Turcia-Germania.

La controlul de frontieră, acesta a prezentat un pașaport eliberat de autoritățile din Irak și un permis de ședere cu însemnele autorităților din Elveţia.

Din studiul documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de ședere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de fond și formă ale unui document autentic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  uz de fals, conform prevederilor legale incidente.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.