Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 500.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră doljeni din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două ansambluri rutiere, diverse bunuri constând în articole vestimentare și încălțăminte sport, toate purtând însemnele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 500.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

La data de 18.07.2023, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în țară doi cetățeni bulgari, conducând două ansambluri rutiere, formate din autocamion și remorcă. Primul șofer circula pe ruta Bulgaria-Slovacia, transportând diverse mărfuri, în regim de coletărie, celălalt transporta produse alimentare din Bulgaria în Germania.

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 500.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în compartimentele de depozitare şi pentru marfă ale mijloacelor de transport, cantitatea totală de 1.239 bunuri constând în articole vestimentare și încălțăminte sport, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin șoferilor bulgari, în vârstă de 43 și 55 de ani.

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 500.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

Persoanele în cauză nu dețineau documente de proveniență pentru produsele transportate. Bunurile, în valoare de aproximativ 535.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.