Peste 15.000 țigarete descoperite ascunse într-un locaș special amenajat într-un microbuz

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 15.200 de țigarete, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat între al doilea rând de scaune și compartimentul de marfă al mijlocului de transport.

Peste 15.000 țigarete descoperite ascunse într-un locaș special amenajat într-un microbuz

La data de 14.07.2023, în jurul orei 21.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani, care circula pe ruta Bulgaria-Germania, la volanul unui microbuz.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat între al doilea rând de scaune și compartimentul de marfă al microbuzului,  15.200 de țigarete  (760 pachete de țigări). Țigările aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 17.480 lei, a fost indisponibilizată, iar  în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform prevederilor legale incidente.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.