Peste 15.000 țigarete descoperite ascunse într-un locaș special amenajat într-un microbuz

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 15.200 de țigarete, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat între al doilea rând de scaune și compartimentul de marfă al mijlocului de transport.

Peste 15.000 țigarete descoperite ascunse într-un locaș special amenajat într-un microbuz

La data de 14.07.2023, în jurul orei 21.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani, care circula pe ruta Bulgaria-Germania, la volanul unui microbuz.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat între al doilea rând de scaune și compartimentul de marfă al microbuzului,  15.200 de țigarete  (760 pachete de țigări). Țigările aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 17.480 lei, a fost indisponibilizată, iar  în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform prevederilor legale incidente.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.