Peste 6.000 flacoane de parfum, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în PTF Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, mai multe cutii de carton ce conțineau  6.508 flacoane de parfum , toate purtând însemnele unor firme cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere. Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, acestea ar fi valorat 3.254.000 lei.  

Peste 6.000 flacoane de parfum, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în PTF Calafat

În data de 21.06.2023, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 56 de ani, care se afla la volanul unui ansamblu rutier, înmatriculat în Bulgaria. Conform documentelor prezentate, şoferul transporta marfă în regim de coletărie, pe ruta Bulgaria–Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al remorcii, patru paleți pe care se aflau ambalate mai multe cutii de carton ce conțineau flacoane de parfum.

Peste 6.000 flacoane de parfum, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în PTF Calafat

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 6.508 flacoane de parfum, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Şoferul mijlocului de transport a declarat că bunurile îi aparţin.

Bunurile, în valoare de 3.254.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de şoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.