Un șofer beat și fără permis, urmărit de polițiști pe străzile din Calafat

 Un individ din Calafat a fost împușcat în picioare de polițiști după ce a sărit la bătaie împotriva lor. Polițiștii opriseră forțat o mașina în care se afla acest individ, soferul fiind băut și fără permis de conducere.


La data de 25 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, din municipiul Calafat.

Acesta a refuzat sa opreasca, fiind urmarit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de politisti.

Conducatorul auto a refuzat sa se legitimeze, iar alti doi barbati, de 30 si 40 de ani, aflati ca pasageri in autoturism, au devenit recalcitranti.

Pe fondul actelor de violenta ale barbatului de 40 de ani, din municipiul Bailesti, asupra politistilor, un politist a efectuat un foc de avertisment in plan vertical si, dat fiind faptul ca a continuat sa se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea si pericolul iminent, politistul a executat alte doua focuri in directia membrelor inferioare, barbatul fiind preluat si escortat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost condus la sediul Politiei Municipiului Calafat, unde s-a stabilit faptul ca nu poseda permis de conducere, avand o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.


About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.