80 kg de tutun mărunțit descoperit ascuns într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

80 kg de tutun mărunțit descoperit ascuns într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra unui autocamion, cantitatea totală de 2.000 pachete de tutun mărunțit, în cantitate totală de 80 kilograme, disimulate în mai multe cutii de carton și într-o geantă. Pachetele cu tutun aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, dar cei doi cetățeni bulgari care le transportau nu au putut prezenta documente de proveniență pentru aceste
a.

80 kg de tutun mărunțit descoperit ascuns într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

La data de 15.12.2023, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, doi cetățeni bulgari, în vârstă de 29, respectiv 32 de ani, călătorind într-un autocamion înmatriculat în Bulgaria, ce transporta piese auto pe ruta Bulgaria-Marea Britanie.

80 kg de tutun mărunțit descoperit ascuns într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în partea din față a compartimentului de marfă, disimulate în cutii de carton și într-o geantă,  2.000 pachete cu tutun mărunțit, în cantitate totală de 80 kilograme. Pachetele cu tutun aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, dar cei doi cetățeni bulgari nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

80 kg de tutun mărunțit descoperit ascuns într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de tutun, estimată la o valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar celor doi cetățeni bulgari le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.