Pasager depistat cu documente de identitate false, în P.T.F. Calafat

Pasager depistat cu documente de identitate false, în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat asupra unui bărbat care călătorea ca pasager întru-un autoturism, un document de identitate fals total, având însemnele autorităţilor din Bulgaria. În urma extinderii cercetărilor, au mai fost descoperite alte trei documente de indentitate false.

La data de 17.12.2023, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un bărbat care călătorea ca pasager într-un autoturism condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 43 de ani.

La controlul de frontieră, pasagerul a prezentat un document de identitate emis de autoritățile bulgare. Cu ocazia studierii documentului, colegii noștri au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condițiile de fond și formă ale unui document autentic, fiind fals.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii de frontieră au mai descoperit trei documente false: un pașaport diplomatic și un permis de conducere, ambele emise de Republica Kârgâza, dar și o viză falsă aplicată într-un pașaport eliberat de autoritățile austriece.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că pasagerul din autoturism este cetățean din Republica Kârgâza. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  uz de fals, conform prevederilor legale incidente, iar pasagerul, șoferul și autoturismul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.