Bărbat acuzat că a omorât în bătaie un cioban, în arest

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Bărbat acuzat că a omorât în bătaie un cioban, în arest

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus prelungirea mandatului de arestare emis pe numele unui bărbat de 50 de ani, din Calafat, sat Golenţi, acuzat de loviri cauzatoare de moarte. Potrivit oamenilor legii, inculpatul, care deţinea o stână în Golenţi, a lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 48 de ani, cioban la stână. Incidentul a avut loc pe 25 iunie, iar victima a decedat pe 13 iulie.

Potrivit oamenilor legii, victima a fost agresată în seara zilei de 25 iunie.

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 iunie, ora 20.50, un bărbat de 48 de ani, din comuna Cetate, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei”, au explicat poliţiştii.

Ulterior, pe 29 iunie, bărbatul de 50 de ani a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Judecat pentru loviri cauzatoare de moarte

Ciobanul a decedat pe data de 13 iulie din cauza leziunilor suferite. Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Anchetatorii au susţinut că victima a fost lovită cu picioarele şi după ce a cazut la pământ.

„În actul de sesizare al instanţei s-a reţinut că, în data de 25.06.2023, în jurul orei 20.50, inculpatul a lovit în mod repetat cu pumnii şi picioarele victima în zona capului şi a trunchiului, inclusiv după ce aceasta a căzut la sol, producându-i leziuni traumatice ce au condus la decesul victimei în data de 13.07.2023”, au susţinut procurorii.

Inculpatul a fost deferit justiţiei la începutul lunii septembrie, în stare de arest preventiv. Este acuzat de comiterea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.Dosarul se află pe rolul ribunalului Dolj. Următorul termen de judecată a fost stabilit de instanţă pentru data de 17 ianuarie.

Săptămâna trecută, instanţa a dispus menţinerea arestului preventiv faţă de bărbatul de 50 de ani.

Condamnat pentru furtul mai multor capre

În mai, anul trecut, bărbatul de 50 de ani a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru furt calificat. Anchetatorii au reţinut că, în decembrie 2021, inculpatul şi alţi doi bărbaţi au furat 29 de capre de la o stână din Golenţi. Animalele au fost vândute unui alt cioban din localitate, cu 2.000 de lei. Ceilalţi doi inculpaţi din dosar au fost condamnaţi tot la un an de închisoare cu suspendare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.