Depistat la volan având permisul de conducere reținut

 

Depistat la volan având permisul de conducere reținut

Polițiști din Calafat au oprit sâmbătă seară un bărbat, de 34 de ani, din comuna Cetate, care conducea un autoturism pe strada Scurtă din comună.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că are permisul de conducere reținut.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.