Peste 27.000 de țigarete descoperite ascunse în capitonajul unui microbuz, în PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Peste 27.000 de țigarete descoperite ascunse în capitonajul unui microbuz, în PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra unui microbuz, cantitatea totală de 27.660 de țigarete  (1.383 pachete de țigări), disimulate în bagajele personale, în capitonajul microbuzului, precum și într-un loc special amenajat. Țigările, diverse mărci, în  valoare de 31.809 lei, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferul nu a putut prezenta documente de provenineță.

La data de 22.01.2024, în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe ruta Bulgaria-Germania.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate în bagajele personale, în capitonajul microbuzului, precum și într-un loc special amenajat, mai multe pachete de țigări, diverse mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Peste 27.000 de țigarete descoperite ascunse în capitonajul unui microbuz, în PTF Calafat

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de  27.660 de țigarete (1.383 pachete de țigări), pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 31.809 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră, iar șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.