Peste 5.000 de bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1,5 milione de lei, descoperite în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Descarcă | Peste 5.000 de bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1,5 milione de lei, descoperite în P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra a două mijloace de transport, mai multe cutii de carton ce conţineau 5.902 bunuri contrafăcute constând în articole textile, încălțăminte, marochinărie și parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, acestea ar fi valorat aproximativ 1.509.800 lei
 

În data de 28.01.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni bulgari, unul aflându-se la volanul unui autocamion, iar celălalt conducând un ansamblu rutier. Conform documentelor prezentate, primul șofer transporta coletărie pe ruta Bulgaria-Austria, iar cel de-al doilea transporta piese pentru frigidere pe ruta Bulgaria-Polonia. 

Descarcă | Peste 5.000 de bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1,5 milione de lei, descoperite în P.T.F. Calafat

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, poliţiştii au descoperit în compartimentele de marfă ale celor două mijloace de transport, printre marfa transportată, mai multe cutii de carton ce conțineau articole textile, încălțăminte, marochinărie și parfumuri.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5.902 bunuri contrafăcute,  toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de 1.509.800 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de șoferii bulgari se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.