Treisprezece cetățeni de origine siriană descoperiți ascunși într-un autocamion în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Treisprezece cetățeni de origine siriană descoperiți ascunși într-un autocamion în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat, în urma controlului efectuat asupra unui autocamion condus de un cetățean turc, care se deplasa pe ruta Turcia-Germania, treisprezece cetăţeni sirieni ascunși în interiorul compartimentului de marfă al mijlocului de transport.

La data de 30.01.2024, în jurul orei 14.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui autocamion, înmatriculat în Turcia. Conform documentelor prezentate, șoferul transporta piese metalice pe ruta Turcia-Germania, având sigiliul vamal intact, aplicat de Turcia.

În baza analizei de risc și a planului comun de acțiune încheiat cu Direcția Regională Vamală, polițiștii de frontieră și lucrători din cadrul Biroului Vamal Calafat au procedat la desigilarea compartimentului de marfă al autocamionului, ocazie cu care au descoperit ascunse în interior treisprezece persoane de sex masculin.

În urma controlului corporal efectuat asupra persoanelor, au fost descoperite șase documente de identitate temporare pentru solicitanții de azil, emise de Republica Bulgaria.

În cadrul cercetărilor, bărbații au declarat verbal că sunt cetățeni de origine siriană, în vârstă de 18, respectiv 59 de ani și aveau ca destinație finală Germania.

Având în vedere aspectele constatate, cetățenii  sirieni au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar față de șoferul turc a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 5 ani.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.