Un minor a furat mașina părinților, dar a fost prins de polițiști

 

Un minor a furat mașina părinților, dar a fost prins de polițiști

În noaptea de 14 spre 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un minor de 16 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 553, în afara localităţii Ciupercenii Noi.

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că minorul ar fi sustras autoturismul părinţilor pe care l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.