Un bărbat din Calafat a fost reținut pentru mai multe infracțiuni rutiere

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Un bărbat din Calafat a fost reținut pentru mai multe infracțiuni rutiere

În seara zilei de 17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 30 de ani, din municipiul Calafat, sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și două infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, în zilele de 07 și 10 ianuarie a.c., polițiștii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Calafat, în ambele situații stabilindu-se faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în cele două situații, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 1.31 mg/l și 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.