Peste 20.000 de țigarete ascunse într-un locaș special amenajat, descoperite într-un microbuz în PTF Calafat

 

Peste 20.000 de țigarete ascunse într-un locaș special amenajat, descoperite într-un microbuz în PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra unui microbuz condus de un cetățean bulgar, cantitatea totală de 22.000 de țigarete (1.100 pachete de țigări), ascunse sub banchetă, într-un loc special amenajat. 

Țigările, diverse mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, dar șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

La data de 14.01.2024, în jurul orei 06.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe ruta Bulgaria-Germania.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchetă, într-un loc special amenajat, 22.000 de țigarete  (1.100 pachete de țigări). Țigările, diverse mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Peste 20.000 de țigarete ascunse într-un locaș special amenajat, descoperite într-un microbuz în PTF Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 25.300 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.