Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă.

Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă

Polițiști din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Dolj au fost sesizaţi, pe 9 februarie, ora 19.00, de către o femeie din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, soţul său Cristian Tudora, de 69 de ani, a plecat de la domiciliul comun, posibil cu barca la pescuit, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate 85 de kg, ochii căprui, început de calviţie, cu două tatuaje (în zona antebrațului o inimă de mici dimensiuni, iar în zona umărului o stea) și o cicatrice în zona spatelui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcat într-o geacă de culoare bej, pantaloni şi cizme de cauciuc.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.