Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă

 

Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă.

Un bărbat de 69 de ani, din Calafat, este căutat de poliție după ce a dispărut de acasă

Polițiști din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Dolj au fost sesizaţi, pe 9 februarie, ora 19.00, de către o femeie din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, soţul său Cristian Tudora, de 69 de ani, a plecat de la domiciliul comun, posibil cu barca la pescuit, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate 85 de kg, ochii căprui, început de calviţie, cu două tatuaje (în zona antebrațului o inimă de mici dimensiuni, iar în zona umărului o stea) și o cicatrice în zona spatelui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcat într-o geacă de culoare bej, pantaloni şi cizme de cauciuc.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.