Un bărbat și o femeie au făcut schimb de locuri când i-a oprit poliția

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
Un bărbat și o femeie au făcut schimb de locuri când i-a oprit poliția

Descriere

În seara zilei de 23 martie a.c., ora 23.20, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe strada “Dispensarului”, din comuna Ciupercenii Noi.

Este vorba despre un caz ieşit puţin din comun: soţul şi soţia şi-au schimbat locurile, dar iubirea le-a adus dosare penale.

Bărbatul nu a oprit la semnalul politistilor, iar, după aproximativ 50 de metri, a coborât de la volan, o altă persoană urcând în locul său. Autoturismul a fost blocat în scurt timp, în interior aflându-se două persoane, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 31 de ani, ambii din localitate.

“Din cercetări s-a stabilit că la volanul autoturismului a fost femeia, care nu deține permis de conducere, autoturismul fiind ulterior condus de către bărbat.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii și pozitiv, respectiv 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele femeii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar în cazul bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.