Depistat la volan având permisul de conducere suspendat

image_title_here
Depistat la volan având permisul de conducere suspendat

Descriere

În cursul zilei de 26 martie a.c., ora 16.20, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.