Cercetată pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
Cercetată pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere

Descriere

Noaptea trecută, ora 01.50, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat o minoră de 16 ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prințul Obrenovici, din comuna Desa.

În urma verificării acesteia în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că nu deţine permis de conducere.

De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat din comuna Desa, pasager în autovehicul, acesta fiind bănuit că i-a încredințat minorei autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.