La volan, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
La volan, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme

Descriere:

În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., ora 00.10, poliţişti din cadrul Secției nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 553A, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a întocmit dosare penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.