Pasageră cu pașaport și permis de ședere care nu îi aparțineau, depistată în P.T.F. Calafat

image_title_here
Pasageră cu pașaport și permis de ședere care nu îi aparțineau, depistată în P.T.F. Calafat

Descriere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit o femeie care călătorea ca pasager într-un autoturism care a prezentat pentru control un pașaport şi un permis de ședere, specifice Germaniei, care nu îi aparțineau.

La data de 24.03.2024, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un cetățean sirian în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania. Împreună cu acesta călătorea ca pasager o femeie, care a prezentat pentru control un pașaport şi un permis de ședere, ambele cu însemnele autorităților din Germania.

Din studiul documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentelor de identitate. În urma verificărilor amănunțite nu au fost găsite alte documente, însă în cadrul cercetărilor efectuate de lucrătorii noștri, s-a stabilit că aceasta este cetățean sirian. Șoferul a declarat că persoana în cauză este sora sa, și intenționa să o transporte până în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi cetățeni, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză și autoturismul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.