Adolescentă din comuna Cetate, căutată de poliţie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

image_title_here
Adolescentă din comuna Cetate, căutată de poliţie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

La data de 04 iunie a.c., ora 16.00, polițiști din cadrul Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați o femeie din comuna Cetate, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, fiica sa ȘTEFAN GEORGIANA, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, părul negru, fața ovală, ten măsliniu, ochii negri.
La momentul plecării acesta purta pantaloni de blugi de culoare gri, tricou și pantofi sport.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.