Ziua Porților Deschise, la noul Stadion Municipal din Calafat

image_title_here
Ziua Porților Deschise, la noul Stadion Municipal din Calafat

Vă invit cu drag să participați la Ziua Porților Deschise, vineri, începând cu orele 20:30, la noul Stadion Municipal din Calafat „Profesor Valentin Ghiță”.

Acesta este un prilej minunat de a vizita noua bază sportivă modernă care s-a construit în Calafat, dotată cu facilități de ultimă generație.

Vă aștept să descoperiți noul stadion și să vă bucurați de un spectacol de excepție susținut de renumita artistă Daniela Gyorfi.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.